Vind hier de beste verzekering voor uw huisdier!
RSS icon Email icon Home icon
 • Goedkoopste huisdierenverzekering

  Zoekt u een verzekering voor uw hond of kat? Verzekeraars voor huisdieren zijn niet zo bekend. Welke huisdierenverzekeringen zijn er en hoe kan u deze vergelijken? In Nederland zijn grofweg vier grote aanbieders van verzekeringen voor honden, katten en konijnen actief. Petplan, De Nationale, Zelf en Proteq. Petplan is een zelfstandige huisdierenverzekeraar die wereldwijd werkt. Zelf en Proteq zijn twee labels van SNS Reaal. De Nationale is een label van Delta Lloyd verzekeringen. Petplan biedt de laagste premie en een uitstekende dekking. Wij adviseren dan ook om hier te kijken of u een verzekering kan vinden die past bij u en uw huisdier.

  VerzekeraarOmschrijving & beoordelingHonden
  verzekering
  Katten
  verzekering
  OHRA huisdierenverzekering
  OHRA biedt een aantrekkelijke huisdierenverzekering.
  € 30,83€ 21,72
  Hema huisdierenverzekering
  Hema biedt goedkope dierenverzekering, dekking tot € 3.000.
  € 31,09€ 22,85
  Kruidvat huisdierenverzekering
  Kruidvat is transparant en biedt dekking tot € 2.500.
  € 31,65€ 22,94
  Inshared dierenverzekering
  Inshared biedt complete verzekering, dekking tot € 3.500.
  € 33,75€ 27,14
  Petplan huisdierenverzekering
  Petplan is Europees marktleider, dekking tot €4.000.
  € 37,43€ 28,30
  Proteq biedt dekking tot € 5.000.
  € 52,06€ 37,04

  Lees onze disclaimer voor een nadere toelichting over de vergelijking.

  Vind de goedkoopste huisdierenverzekering.

  May 20th, 2011
   

  2 responses to “Goedkoopste huisdierenverzekering”

  1. […] Huisdierenverzekering vergelijken Huisdierenverzekering Goedkoopste huisdierenverzekering Hondenverzekering Kattenverzekering Direct […]

  2. Zijn bij Proteq, iedere 2 maanden veranderd de premie, ieder 6 maanden veranderen de voorwaarden, stapte in in 2010, premie is nu drie keer zo hoog, nog nooit gedeclsreerd maar die zijn nu onderweg met alle gegevens die ze vragen, dierenarts zei hou er meer op! motto is: U vertrouwd ons, wij vertrouwen u, nou het is andersom, ik vertrouw u niet en U mij niet. nog nooit zo,n verzekering gezien…..! Alleen maar graaien. Het wordt tijd dat we ze allemaal aan de kant schuiven en vervolgen voor grootschalige zelfverrijking. Mijn god, wat is NL ziek! Politiek ziek, overheid ziek, banken ziek, gemeenten ziek, provincies ziek en nu verzkeringen helemaal ziek, Svp in zee drijven die handel…! Veel plezier er mee.

  Leave a reply