Vind hier de beste verzekering voor uw huisdier!
RSS icon Email icon Home icon
 • Hema huisdierenverzekering

  Hema huisdierenverzekeringDe Hema heeft een goedkope huisdierverzekering voor uw hond of kat. Met de HEMA Dierenverzekering is uw huisdier goed en betaalbaar verzekerd voor medische zorg.

  De premies zijn zeer concurrerend als wij deze vergelijken met de grote bekende aanbieders van dit soort producten. Het aardige is dat u via de website eenvoudig de premie kan berekenen en allerlei extra aanvullende verzekeringen kan kiezen. In het geval van een kattenverzekering dient u de leeftijd van de kat in te vullen. In het geval van een hondenverzekering dient u de leeftijd en het gewicht van de hond in te vullen.

  De verzekering is dagelijks opzegbaar, biedt in de basis een uitgebreide dekking voor uw hond of kat met een dekking tot euro 3.000 en geen verhoogde premie voor rasdieren. Kijk verder voor meer informatie over het afsluiten van dit product bij de HEMA Dierenverzekering.

  Beoordeling


  De HEMA huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 3.5. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

  Voordat u een huisdierenverzekering afsluit, is het goed om verschillende aanbieders te vergelijken. Dit zijn de goedkoopste aanbieders:

  Huisdier 500x500 algemeen

  Gevonden op: verzekering kat hema, hondenverzekering vergelijken hema, yhs-fh_lsonsw, declaratie formulier hema hondenverzekering, Hema dekking hondenverzekering, hema honde verzekering, hondenverzekeringhema, hondeverzekering, yhs-elex_myv9

  Geef jouw mening


  Submit your review
  * Required Field

  HEMA HEMA Huisdierenverzekering Huisdierenverzekering van HEMA SKU UPC Model

  Prima

  Mar 12, 2012 by De Wild

  Prima. Deden absoluut niet moeilijk over declaratie.


  4.0 4.0 1 1 Prima. Deden absoluut niet moeilijk over declaratie. HEMA Huisdierenverzekering
  February 5th, 2011

  Leave a reply