Vind hier de beste verzekering voor uw huisdier!
RSS icon Email icon Home icon
 • Tips huisdieren winter

  Hoe zorgt u het beste voor uw huisdier? Er zijn diverse handige weetjes en tips om net even beter voor uw hond, kat of konijn te kunnen zorgen. Zo zijn er de volgende tips om op te letten in de winter.

  Tips voor hond

  In de winter kunt u gewoon buiten wandelen met uw hond in de winter, ook als er ijs en sneeuw ligt. Wel moet u opletten dat de voetzooltjes beschermd zijn tegen koude, sneeuw en pekel. Dit kan bij voorkeur door de zooltjes in te smeren met een speciale teer. Bij de dierenwinkel weten ze hier meer over. Verder moet u opletten dat de hond warm blijft door in beweging te blijven.

  Tips voor kat

  Katten houden wat minder van de winterkoude. Zij blijven bij voorkeur binnen. Als ze naar buiten gaan, is het in elk geval dat ze weer naar binnen kunnen wanneer zij dat willen, zorg dus dat het kattenluik ‘s-nachts werkt en openstaat.

  Tips voor konijn

  Heeft u een konijn buiten staan in een hok? Op zich kunnen konijnen tegen kou, zolang wind en vocht maar geen vat krijgen. Let er goed op dat het hok is beschut tegen wind en biedt voldoende droog stro aan.

  February 2nd, 2013
 • Huisdier verwennen

  Het verzekeren van je konijnIs dit nou het verwennen van je huisdier, of dierenleed? Op een basisschool hebben ze het onzalige idee opgevat om de kinderen hun huisdier te laten versieren. Er waren veel dieren op school gekomen om te worden ‘gepimpt’: een kalf, schaap, poezen, konijnen, honden en vissen.

  De dieren werden toegetakeld met versiersels. Evenwel leken de meeste dieren het nog geeneens zo erg te vinden. Na het toebrengen van de versieringen werden drie winnaars verkozen; twee paarden en een hond.

  Gevonden op: konijn verwennen

  October 7th, 2011
 • Populair: hondenchip, papegaaien, kattenverzekering, hondenverzekering, kosten hondenchip, chip voor honden, kosten chippen hond, honden verzekering hema, hondenchip kosten, chihuahua verzekering