Category Archives: Hema

Goedkoopste dierenverzekering 2012

Wij hebben een complete vergelijking gemaakt van de goedkoopste dierenverzekeringen voor 2012. De conclusie is dat de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de goedkoopste huisdierenverzekeringen van 2012 zijn.

Kosten eigen bijdrage maken groot verschil

Naast de basisverzekering hebben wij dit jaar ook de aanvullende verzekeringen sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebitsreiniging meegenomen. Opvallend is dat bij de verschillende verzekeraars de eigen bijdrage en de kosten van declareren sterk varieren. Daarom is bij de vergelijking uitgegaan van het indienen van 2 declaratie’s per jaar van in totaal euro 50. En het blijkt dat deze kosten nogal uitmaken in de uiteindelijke maandpremie!

In eerste instantie, aan de hand van de basispremie, lijken de Kruidvat huisdierenverzekering en de HEMA Dierenverzekering de goedkoopste aanbieders voor een zorgverzekering voor uw huisdier. Maar als ook de eigen bijdrage en de kosten van een declaratie worden meegenomen, dan bieden de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de meest voordelige dierenverzekering voor 2012 aan.

Lees meer over de goedkoopste aanbieders:

Goedkope zorgverzekering voor uw hond of kat

Lees meer over de uitkomsten van onze vergelijking en een nadere onderbouwing op Hondenverzekering of Kattenverzekering.

Gevonden op: chihuahua verzekering, kattenverzekering kruidvat, katten verzekering hema, kosten gebitsreiniging hond, kosten gebitsreiniging kat, ziektekostenverzekering hond hema, verzekering chihuahua

Hema huisdierenverzekering

Hema huisdierenverzekeringDe Hema heeft een goedkope huisdierverzekering voor uw hond of kat. Met de HEMA Dierenverzekering is uw huisdier goed en betaalbaar verzekerd voor medische zorg.

De premies zijn zeer concurrerend als wij deze vergelijken met de grote bekende aanbieders van dit soort producten. Het aardige is dat u via de website eenvoudig de premie kan berekenen en allerlei extra aanvullende verzekeringen kan kiezen. In het geval van een kattenverzekering dient u de leeftijd van de kat in te vullen. In het geval van een hondenverzekering dient u de leeftijd en het gewicht van de hond in te vullen.

De verzekering is dagelijks opzegbaar, biedt in de basis een uitgebreide dekking voor uw hond of kat met een dekking tot euro 3.000 en geen verhoogde premie voor rasdieren. Kijk verder voor meer informatie over het afsluiten van dit product bij de HEMA Dierenverzekering.

Beoordeling


De HEMA huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 3.5. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Wilt u meer weten van de HEMA huisdierenverzekering? Vraag onderstaand meer informatie aan.

De HEMA huisdierenverzekering krijgt prima beoordelingen.

Gevonden op: verzekering kat hema, hondenverzekering vergelijken hema