Category Archives: Kruidvat

Dierendag 2012

Op 4 oktober 2012 is het weer zover; dierendag. Voor veel baasjes een moment om hun huisdier in het zonnetje te zetten. En sommige huisdierverzekeraars grijpen deze aanleiding aan om leuke acties en kortingen voor consumenten aan te bieden.

Kruidvat huisdierenverzekering

Zo biedt Kruidvat Verzekeringen een speciale campagne. Als u nu een Kruidvat kattenverzekering of Kruidvat hondenverzekering afsluit, krijgt u een jaar lang gratis het tijdschrift “Hart voor Dieren”. Bij deze huisdierenverzekering bent u verzekerd vanaf euro 8,23 per maand, dat is erg goedkoop. U bent gedekt tot euro 3.500.

Goedkoopste dierenverzekering 2012

Wij hebben een complete vergelijking gemaakt van de goedkoopste dierenverzekeringen voor 2012. De conclusie is dat de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de goedkoopste huisdierenverzekeringen van 2012 zijn.

Kosten eigen bijdrage maken groot verschil

Naast de basisverzekering hebben wij dit jaar ook de aanvullende verzekeringen sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebitsreiniging meegenomen. Opvallend is dat bij de verschillende verzekeraars de eigen bijdrage en de kosten van declareren sterk varieren. Daarom is bij de vergelijking uitgegaan van het indienen van 2 declaratie’s per jaar van in totaal euro 50. En het blijkt dat deze kosten nogal uitmaken in de uiteindelijke maandpremie!

In eerste instantie, aan de hand van de basispremie, lijken de Kruidvat huisdierenverzekering en de HEMA Dierenverzekering de goedkoopste aanbieders voor een zorgverzekering voor uw huisdier. Maar als ook de eigen bijdrage en de kosten van een declaratie worden meegenomen, dan bieden de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de meest voordelige dierenverzekering voor 2012 aan.

Lees meer over de goedkoopste aanbieders:

Goedkope zorgverzekering voor uw hond of kat

Lees meer over de uitkomsten van onze vergelijking en een nadere onderbouwing op Hondenverzekering of Kattenverzekering.

Gevonden op: chihuahua verzekering, kattenverzekering kruidvat, katten verzekering hema, kosten gebitsreiniging hond, kosten gebitsreiniging kat, ziektekostenverzekering hond hema, verzekering chihuahua

Kruidvat huisdierenverzekering

Kruidvat huisdierenverzekeringDe Kruidvat huisdierenverzekering is erg goedkoop. Kruidvat biedt een uitstekende ziektekostenverzekering voor je huisdier. Voor je huisdier wilt u toch de beste zorg? Dan is het prettig om te weten dat de kosten van de dierenarts of dierenkliniek zijn vergoed tot € 2.500 per jaar. Opgemerkt dient te worden dat behandeling van aandoeningen aan het elleboog- en heupgewricht (OCD) buiten de dekking vallen.

Bij Kruidvat kunt u kiezen voor een hondenverzekering of kattenverzekering. De kosten van de hondenverzekering zijn ongeveer vanaf euro 13,50 per maand voor een niet-rashond (bastaard). De kattenverzekering kost ongeveer euro 8,50 voor een Europese Korthaar. Achterliggende verzekeraar lijkt Aegon te zijn, een geruststellende gedachte zouden wij zeggen.

Bekijk de mogelijkheden van het online afsluiten van de Kruidvat huisdierenverzekering. Voorkom onverwachte kosten. De ziektekosten zijn vergoed tot € 2.500. U kunt kiezen uit aanvullende modules en u heeft altijd 14 dagen bedenktijd.

Beoordeling


De Kruidvat huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 4.0. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit, is het goed om verschillende aanbieders te vergelijken. Dit zijn de goedkoopste aanbieders:

Gevonden op: kruidvat kattenverzekering, Kruidvat, kruitvat hondenverzekering, kruitvatverzekering