Category Archives: Neckermann

Goedkoopste dierenverzekering 2012

Wij hebben een complete vergelijking gemaakt van de goedkoopste dierenverzekeringen voor 2012. De conclusie is dat de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de goedkoopste huisdierenverzekeringen van 2012 zijn.

Kosten eigen bijdrage maken groot verschil

Naast de basisverzekering hebben wij dit jaar ook de aanvullende verzekeringen sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebitsreiniging meegenomen. Opvallend is dat bij de verschillende verzekeraars de eigen bijdrage en de kosten van declareren sterk varieren. Daarom is bij de vergelijking uitgegaan van het indienen van 2 declaratie’s per jaar van in totaal euro 50. En het blijkt dat deze kosten nogal uitmaken in de uiteindelijke maandpremie!

In eerste instantie, aan de hand van de basispremie, lijken de Kruidvat huisdierenverzekering en de HEMA Dierenverzekering de goedkoopste aanbieders voor een zorgverzekering voor uw huisdier. Maar als ook de eigen bijdrage en de kosten van een declaratie worden meegenomen, dan bieden de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de meest voordelige dierenverzekering voor 2012 aan.

Lees meer over de goedkoopste aanbieders:

Goedkope zorgverzekering voor uw hond of kat

Lees meer over de uitkomsten van onze vergelijking en een nadere onderbouwing op Hondenverzekering of Kattenverzekering.

Gevonden op: chihuahua verzekering, kattenverzekering kruidvat, katten verzekering hema, kosten gebitsreiniging hond, kosten gebitsreiniging kat, ziektekostenverzekering hond hema, verzekering chihuahua

Neckermann huisdierenverzekering

U kunt bij Neckermann.com tegenwoordig ook een huisdierenverzekering afsluiten. U bent verzekerd van een prima dekking tegen een scherpe prijs. De dekking is euro 1.600 per jaar, met een eigen risico van 20%. De meest voorkomende behandelingen en medicijnen worden vergoed. Alle honden- en kattenrassen zijn welkom en het chippen van uw hond of kat, binnenkort verplicht, is meeverzekerd. U kunt meer informatie vinden over het afsluiten van een hondenverzekering of kattenverzekering bij Huisdierenverzekering.

In feite sluit u een verzekering af bij Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. Neckermann.com is niet meer dan een bemiddelaar bij het sluiten van deze verzekering en ontvangt daarvoor een beloning.

Beoordeling


De Neckermann huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 4.0. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit, is het goed om verschillende aanbieders te vergelijken. Dit zijn de goedkoopste aanbieders:

Gevonden op: neckermann hondenverzekering