Hema huisdierenverzekering

Hema huisdierenverzekeringDe Hema heeft een goedkope huisdierverzekering voor uw hond of kat. Met de HEMA Dierenverzekering is uw huisdier goed en betaalbaar verzekerd voor medische zorg.

De premies zijn zeer concurrerend als wij deze vergelijken met de grote bekende aanbieders van dit soort producten. Het aardige is dat u via de website eenvoudig de premie kan berekenen en allerlei extra aanvullende verzekeringen kan kiezen. In het geval van een kattenverzekering dient u de leeftijd van de kat in te vullen. In het geval van een hondenverzekering dient u de leeftijd en het gewicht van de hond in te vullen.

De verzekering is dagelijks opzegbaar, biedt in de basis een uitgebreide dekking voor uw hond of kat met een dekking tot euro 3.000 en geen verhoogde premie voor rasdieren. Kijk verder voor meer informatie over het afsluiten van dit product bij de HEMA Dierenverzekering.

Beoordeling


De HEMA huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 3.5. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Wilt u meer weten van de HEMA huisdierenverzekering? Vraag onderstaand meer informatie aan.

De HEMA huisdierenverzekering krijgt prima beoordelingen.

Gevonden op: verzekering kat hema, hondenverzekering vergelijken hema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *