Huisdier vaak mee in bed

Een op de drie Nederlanders neemt hun huisdier wel eens mee naar bed. Bij alleenstaanden geldt dit maar liefst voor de helft.

De singles zeggen dat ze beter slapen met hun huisdier in de buurt. Katen komen vaker mee in bed dan honden. TNS NIPO heeft dit recent onderzocht, meldt Nu.nl. Huisdierbezitters voelen zich ook goed begrepen door hun huisdieren. Vooral honden wordt een groot begrip van hun baasje, en dan vooral hun humeur, toegedicht.

Uit bovenstaand onderzoek kan worden opgemaakt dat veel Nederlanders hun huisdier als volwaardig lid van het huishouden beschouwen. Sommigen lijken in hun hond of kat zelfs een van hun beste vrienden te zien, meldt het onderzoek. Dit verklaart waarom huisdieren steeds beter worden verzorgd en steeds meer aandacht krijgen. In de winte in de schuur slapen doen nog maar weinig honden of katten. Nee, een warm bed van de baas wordt steeds meer mogelijk (!). Het lijkt dan verstandig om een goede huisdierenverzekering af te sluiten. Kijk verder voor de goedkoopste huisdierenverzekering van dit moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *