Huisdierenverzekering van OHRA

Uw gehele gezin is voor van alles verzekerd. Maar is uw huisdier ook verzekerd? Een huisdierenverzekering kan u veel kopzorgen schelen. U krijgt een uitgebreide dekking tegen doorgaans een betaalbare premie. Maar welke verzekeraar moet u kiezen?

Naar eigen zeggen is de OHRA Huisdierenverzekering een voordelige en complete verzekering voor uw hond of kat. Binnen de basisdekking is een groot aantal medische behandelingen opgenomen waardoor onverwacht hoge kosten worden voorkomen. U kunt een honden verzekering of katten verzekering nemen. Voordelen van de OHRA Huisdierenverzekering zijn een goede dekking met lage premie, de mogelijkheid om zelf uw dierenarts te kiezen en u kunt alle rassen honden en katten verzekeren. Maar u kunt natuurlijk ook voor een andere huisdieren verzekeraar kiezen, zoals Petplan, Neckermann of Proteq.

Aan de hand van uw voorkeuren kunt u kiezen voor allerlei mogelijkheden;
– een Basis dierenverzekering
– Aanvullende dierenverzekeringen, met dekking voor crematie of sterilisatie, castratie, vaccinaties en gebit.

Kijk zelf wat voor dekking u wilt en ga bij meerdere verzekeraars online de premie berekenen. U kunt dan zo zien welke huisdierenverzekering voor u het meest voordelig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *