Kruidvat huisdierenverzekering

Kruidvat huisdierenverzekeringDe Kruidvat huisdierenverzekering is erg goedkoop. Kruidvat biedt een uitstekende ziektekostenverzekering voor je huisdier. Voor je huisdier wilt u toch de beste zorg? Dan is het prettig om te weten dat de kosten van de dierenarts of dierenkliniek zijn vergoed tot € 2.500 per jaar. Opgemerkt dient te worden dat behandeling van aandoeningen aan het elleboog- en heupgewricht (OCD) buiten de dekking vallen.

Bij Kruidvat kunt u kiezen voor een hondenverzekering of kattenverzekering. De kosten van de hondenverzekering zijn ongeveer vanaf euro 13,50 per maand voor een niet-rashond (bastaard). De kattenverzekering kost ongeveer euro 8,50 voor een Europese Korthaar. Achterliggende verzekeraar lijkt Aegon te zijn, een geruststellende gedachte zouden wij zeggen.

Bekijk de mogelijkheden van het online afsluiten van de Kruidvat huisdierenverzekering. Voorkom onverwachte kosten. De ziektekosten zijn vergoed tot € 2.500. U kunt kiezen uit aanvullende modules en u heeft altijd 14 dagen bedenktijd.

Beoordeling


De Kruidvat huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 4.0. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit, is het goed om verschillende aanbieders te vergelijken. Dit zijn de goedkoopste aanbieders:

Gevonden op: kruidvat kattenverzekering, Kruidvat, kruitvat hondenverzekering, kruitvatverzekering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *