Neckermann huisdierenverzekering

U kunt bij Neckermann.com tegenwoordig ook een huisdierenverzekering afsluiten. U bent verzekerd van een prima dekking tegen een scherpe prijs. De dekking is euro 1.600 per jaar, met een eigen risico van 20%. De meest voorkomende behandelingen en medicijnen worden vergoed. Alle honden- en kattenrassen zijn welkom en het chippen van uw hond of kat, binnenkort verplicht, is meeverzekerd. U kunt meer informatie vinden over het afsluiten van een hondenverzekering of kattenverzekering bij Huisdierenverzekering.

In feite sluit u een verzekering af bij Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. Neckermann.com is niet meer dan een bemiddelaar bij het sluiten van deze verzekering en ontvangt daarvoor een beloning.

Beoordeling


De Neckermann huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 4.0. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit, is het goed om verschillende aanbieders te vergelijken. Dit zijn de goedkoopste aanbieders:

Gevonden op: neckermann hondenverzekering

1 thought on “Neckermann huisdierenverzekering

  1. Robert

    Tja je huisdier is net een kind voor je he? Die verzeker je ook. En je mag best aan je portemonnee denken. Als je je huisdier naar de dierenarts brengt kun je maar beter verzekerd zijn. Scheelt je toch een hoop geld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *