Petplan geeft korting

U kunt bij de Petplan huisdierenverzekering een korting krijgen als u voor meer dan twee huisdieren een huisdierenverzekering afsluit. De kosten van een verzekering voor uw hond, kat, konijn of vogel kan flink oplopen in de loop der jaren, dus het is zeker de moeite waard om de besparing eens te bekijken. Het blijkt dat u een korting van vijf procent krijgt als u tenminste drie dieren verzekerd. Verder kan u kiezen voor betaling per jaar in plaats van per maand, dan krijgt u nog eens vijf procent korting.

U kunt kiezen voor de laagste kosten met een basisverzekering, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een zogenaamd pluspakket, waarbij meer zaken zijn verzekerd. Verder kunt u opteren voor een aantal aanvullende dekkingen, zoals een sterilisatie- en castratieverzekering, een chemo- en radiotherapieverzekering, een crematieverzekering en een reisverzekering.

Wij adviseren u om zich niet blind te staren op de korting, maar de uiteindelijke kosten te vergelijken met andere aanbieders. Het kan best zo zijn dat andere aanbieders zonder korting nog steeds goedkoper zijn. Kijk daarvoor naar onze vergelijking van alle hondenverzekeringen en kattenverzekeringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *