Tag Archives: Dekking

Goedkoopste dierenverzekering 2012

Wij hebben een complete vergelijking gemaakt van de goedkoopste dierenverzekeringen voor 2012. De conclusie is dat de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de goedkoopste huisdierenverzekeringen van 2012 zijn.

Kosten eigen bijdrage maken groot verschil

Naast de basisverzekering hebben wij dit jaar ook de aanvullende verzekeringen sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebitsreiniging meegenomen. Opvallend is dat bij de verschillende verzekeraars de eigen bijdrage en de kosten van declareren sterk varieren. Daarom is bij de vergelijking uitgegaan van het indienen van 2 declaratie’s per jaar van in totaal euro 50. En het blijkt dat deze kosten nogal uitmaken in de uiteindelijke maandpremie!

In eerste instantie, aan de hand van de basispremie, lijken de Kruidvat huisdierenverzekering en de HEMA Dierenverzekering de goedkoopste aanbieders voor een zorgverzekering voor uw huisdier. Maar als ook de eigen bijdrage en de kosten van een declaratie worden meegenomen, dan bieden de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de meest voordelige dierenverzekering voor 2012 aan.

Lees meer over de goedkoopste aanbieders:

Goedkope zorgverzekering voor uw hond of kat

Lees meer over de uitkomsten van onze vergelijking en een nadere onderbouwing op Hondenverzekering of Kattenverzekering.

Gevonden op: chihuahua verzekering, kattenverzekering kruidvat, katten verzekering hema, kosten gebitsreiniging hond, kosten gebitsreiniging kat, ziektekostenverzekering hond hema, verzekering chihuahua

Huisdierenverzekering van OHRA

Uw gehele gezin is voor van alles verzekerd. Maar is uw huisdier ook verzekerd? Een huisdierenverzekering kan u veel kopzorgen schelen. U krijgt een uitgebreide dekking tegen doorgaans een betaalbare premie. Maar welke verzekeraar moet u kiezen?

Naar eigen zeggen is de OHRA Huisdierenverzekering een voordelige en complete verzekering voor uw hond of kat. Binnen de basisdekking is een groot aantal medische behandelingen opgenomen waardoor onverwacht hoge kosten worden voorkomen. U kunt een honden verzekering of katten verzekering nemen. Voordelen van de OHRA Huisdierenverzekering zijn een goede dekking met lage premie, de mogelijkheid om zelf uw dierenarts te kiezen en u kunt alle rassen honden en katten verzekeren. Maar u kunt natuurlijk ook voor een andere huisdieren verzekeraar kiezen, zoals Petplan, Neckermann of Proteq.

Aan de hand van uw voorkeuren kunt u kiezen voor allerlei mogelijkheden;
– een Basis dierenverzekering
– Aanvullende dierenverzekeringen, met dekking voor crematie of sterilisatie, castratie, vaccinaties en gebit.

Kijk zelf wat voor dekking u wilt en ga bij meerdere verzekeraars online de premie berekenen. U kunt dan zo zien welke huisdierenverzekering voor u het meest voordelig is.

Beste huisdierverzekering

Bekijk hier de beste huisdierenverzekeringen die op dit moment worden aangeboden in Nederland. Vind de goedkoopste huisdierenverzekering.

VerzekeraarOmschrijving & beoordelingHonden
verzekering
Katten
verzekering
OHRA huisdierenverzekering
OHRA biedt een aantrekkelijke huisdierenverzekering.
€ 30,83€ 21,72
Hema huisdierenverzekering
Hema biedt goedkope dierenverzekering, dekking tot € 3.000.
€ 31,09€ 22,85
Inshared dierenverzekering
Inshared biedt complete verzekering, dekking tot € 3.500.
€ 33,75€ 27,14
Petplan huisdierenverzekering
Petplan is Europees marktleider, dekking tot €4.000.
€ 37,43€ 28,30
Reaal biedt dekking tot € 5.000.
€ 52,06€ 37,04