Tag Archives: Dierenverzekering

Goedkoopste dierenverzekering 2012

Wij hebben een complete vergelijking gemaakt van de goedkoopste dierenverzekeringen voor 2012. De conclusie is dat de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de goedkoopste huisdierenverzekeringen van 2012 zijn.

Kosten eigen bijdrage maken groot verschil

Naast de basisverzekering hebben wij dit jaar ook de aanvullende verzekeringen sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebitsreiniging meegenomen. Opvallend is dat bij de verschillende verzekeraars de eigen bijdrage en de kosten van declareren sterk varieren. Daarom is bij de vergelijking uitgegaan van het indienen van 2 declaratie’s per jaar van in totaal euro 50. En het blijkt dat deze kosten nogal uitmaken in de uiteindelijke maandpremie!

In eerste instantie, aan de hand van de basispremie, lijken de Kruidvat huisdierenverzekering en de HEMA Dierenverzekering de goedkoopste aanbieders voor een zorgverzekering voor uw huisdier. Maar als ook de eigen bijdrage en de kosten van een declaratie worden meegenomen, dan bieden de Neckermann huisdierenverzekering en de OHRA huisdierenverzekering de meest voordelige dierenverzekering voor 2012 aan.

Lees meer over de goedkoopste aanbieders:

Goedkope zorgverzekering voor uw hond of kat

Lees meer over de uitkomsten van onze vergelijking en een nadere onderbouwing op Hondenverzekering of Kattenverzekering.

Gevonden op: chihuahua verzekering, kattenverzekering kruidvat, katten verzekering hema, kosten gebitsreiniging hond, kosten gebitsreiniging kat, ziektekostenverzekering hond hema, verzekering chihuahua

OHRA huisdierenverzekering

OHRA huisdierenverzekeringSinds enige tijd biedt ook OHRA een verzekering specifiek gericht op huisdieren. U kunt de Ohra huisdierenverzekering afsluiten voor uw hond of kat. Tegenwoordig willen veel mensen de zekerheid dat hun huisdier de juiste medische zorg krijgt als dit nodig is. De kosten van medische zorg voor uw huisdier kunnen fors oplopen. Met een huisdierverzekering heeft u de zekerheid dat u niet met onverwachte hoge medische kosten geconfronteerd hoeft te worden. OHRA biedt een aantrekkelijke huisdierenverzekering.

Beoordeling


De OHRA huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 4.5. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Wilt u meer weten van de OHRA huisdierenverzekering? Vraag onderstaand meer informatie aan.

De getoond premies zijn opgesteld door deze website op basis van een voorbeeldberekening. Bezoek de website van de verzekeraar voor de premie die voor u geldt. De premie genoemd op de website van de verzekeraar is te allen tijde leidend.