Tag Archives: Goedkope huisdierenverzekering

OHRA autoverzekering met cadeau

Wilt u een huisdierenverzekering afsluiten? OHRA biedt bij haar huisdierenverzekering een leuke verrassing. U krijgt een geschenkbon met een waarde van 25 euro voor Zooplus. De webwinkel van de dierenspeciaalzaak Zooplus biedt allerlei handige en leuke producten voor uw huisdier. Een leuke nieuwe mand voor uw kat, of een mooi leren halsband voor uw hond, er is een zeer ruime keuzemogelijkheid. De actie loopt tot en met september 2011.

Natuurlijk dient u niet alleen te kijken naar het cadeau als u een huisdierenverzekering afsluit. Belangrijker is nog om te kijken naar de hoogte van de premie en de dekking, en de goedkoopste huisdierenverzekering te kiezen.

Gevonden op: autoverzekering met cadeau, autoverzekering met kado, autoverzekering cadeau, cadeau bij verzekering

Vergelijking huisdierenverzekering

Zoekt u de goedkoopste huisdierenverzekering 2011? Welke huisdierenverzekering is het beste? U kunt hier makkelijk en snel een huisdierenverzekering vergelijken met andere aanbieders. Hieronder treft u een complete vergelijking huisdierenverzekering aan. Er zijn grofweg vier grote aanbieders van dit product in Nederland. Wat opvalt is dat Petplan de goedkoopste hondenverzekering en kattenverzekering aanbiedt. Proteq lijkt de beste huisdierenverzekering aan te bieden, maar die is dan ook een stuk duurder. U kunt hier een hondenverzekering vergelijken en kattenverzekering vergelijken.