Tag Archives: konijnenverzekering

Petplan biedt verzekering voor papegaai

Het verzekeren van je vogel, papegaai, kanariePetplan is een huisdierenverzekeraar, bekend van de hondenverzekering, kattenverzekering en konijnenverzekering. Zij biedt nu ook een papegaaienverzekering. Dit is de eerste huisdierenverzekering voor papegaaien en gelijksoortige vogels in Nederland.

De verzekering is bedoeld voor papegaaien, parkieten, kaketoes, ara’s en parkietachtigen. Er kan een keuze worden gemaakt uit diverse verzekeringspakketten afhankelijk van de wens van de eigenaar en de kenmerken van het dier.

Meer weten?

Lees meer over de Petplan huisdierenverzekering voor papegaaien. U krijgt bij het afsluiten van een huisdierenverzekering trouwens een aardig boek van Cesar de hondenfluisteraar.

Gevonden op: papegaaien, papegaai verzekeren, papegaai verzekering, vogel papegaai, parkietachtigen, papegaai

Huisdierenverzekering goedkoop afsluiten

Zoekt u een goedkope huisdierverzekering? U kunt hier verzekeraars vinden met een hondenverzekering of kattenverzekering, en deze vergelijken. Er is overigens ook een paardenverzekering of konijnenverzekering beschikbaar.

Goedkope producten zijn de hema dierenverzekering, trekpleister dierenverzekering en kruidvat dierenverzekering. Maar hoe moet u de huisdierverzekeringen vergelijken? Welke dekking wordt geboden? Welke diergeneesmiddelen worden vergoed? En hoe hoog is de premie? Hoe hoog is het eigen risico? Kijk verder voor dierenverzekering vergelijken.

Tips

Genoeg gelezen en wilt u nu gewoon zien welke huisdierenverzekering de goedkoopste is? Maak uw keuze:

Gevonden op: paardenverzekering vergelijken