Tag Archives: Opvang

Dierenpension

De vakantieperioden komen er weer aan. Het is verstandig om tijdig na te denken over de opvang van uw huisdier tijdens de vakantie. Voor een kat of poes kunt u overwegen om deze thuis te houden, als de termijn van uw vakantie beperkt is. Kunt u rekenen op iemand die uw kat regelmatig verzorgd? Kunnen uw kennissen of uw buren? Of is het een keer goed om een kattenpension te proberen? Voor een hond is het doorgaans echt nodig om deze te laten logeren op een dierenpension of hondenkennel.

Er is een breed aanbod aan dierenpensions in Nederland. Maar er zijn niet veel websites waar u de aanwezige kattenpensions en hondenpensions in uw regio kunt vinden. Op de website Dierenpension Review kunt u eenvoudig het aanbod aan dierenpensions in uw omgeving zoeken. Met erbij enkele beoordelingen van andere consumenten.

Als u gebruik wilt maken van een pension voor de komende vakantie, boek dan op tijd voor uw huisdier. De goede pensions zijn namelijk snel volgeboekt. Het is zeker aan te raden om een keer een proefopvang te doen. Als u een weekendje weg gaat, laat uw huisdier van voor proef logeren. Dan ziet u goed hoe uw huisdier zich houdt onder een andere omgeving.