Tag Archives: Verzekeraar

Zelf.nl huisdierenverzekering gestopt

Zelf.nl is gestopt als zelfstandig label voor een huisdierenverzekering, deze is nu opgegaan in Proteq.nl. Logisch, want beide labels waren van dezelfde verzekeraar; SNS Reaal. Zo wordt het vergelijken van een huisdierenverzekering op zich overzichtelijker; er zijn nog maar drie grote verzekeraars die een huisdierverzekering aanbieden. Echter, sinds kort zijn er ook een Kruidvat dierenverzekering en een Hema dierenverzekering.

Wilt u meer weten over een hondenverzekering of kattenverzekering? Kijk naar onze antwoorden op veelgestelde vragen en zaken zoals overstapservice of een huisdierentest. Ook een paardenverzekering of konijnenverzekering behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden u een keuzehulp. U kunt hier uw dierenverzekering vergelijken met andere aanbieders.

Petplan huisdierverzekering

Petplan HuisdierenverzekeringPetplan is onderdeel van Petplan UK. Dit is de grootste en meest bekende verzekeraar van honden en katten in Europa. U weet dus zeker dat u een ervaren en gerenommeerde verzekeraar kiest. Er zijn ruime keuzemogelijkheden van zorgpakket en aanvullende verzekering. Hiermee kunt u zelf de hoogte van uw vaste eigen bijdrage en mate van dekking kiezen. En nog een extra; u krijgt premiekorting bij het verzekeren van meer huisdieren.

Beoordeling


De Petplan huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 3.0. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Wilt u meer weten van de Petplan huisdierenverzekering? Vraag onderstaand meer informatie aan.

Reaal Dier & Zorg

Reaal Dier & ZorgDe Reaal Dier & Zorg huisdierenverzekering is onderdeel van SNS Reaal. Deze verzekering is de grootste van Nederland.
Ook hier kunt u kiezen uit ruime keuzemogelijkheden in de prijs en dekking. Er is zelfs een vergoeding voor homeopathie beschikbaar. En u kunt zelf de dierenarts kiezen.

Beoordeling


De Reaal huisdierenverzekering wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 3.0. Zie onderstaand de ervaringen van andere consumenten. U kunt ook uw ervaringen toevoegen en een beoordeling geven.

Wilt u meer weten van de Proteq huisdierenverzekering? Vraag onderstaand meer informatie aan.